Emercom - Materiale de Constructii
Materiale de constructii
Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii Materiale de constructii

Promoţii

Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
Promotii
Detalii...
 

Noutăţi
 

emercom webshop
Policarbonatul, alternativa geamului Policarbonatul, alternativa geamului
Folosit atat pentru constructii cu destinatie locuinta, cat si pentru spatii comerciale si industriale, policarbonatul a devenit o solutie tot mai utilizata de catre constructori. Printre cele mai cunoscute branduri pe piata sunt policarbonatul Lexan. De peste 25 de ani, proprietatile performante ale placilor policarbonat Lexan au facut din acesta un produs ce nu are comparatie in ceea ce priveste claritatea, rezistenta la impact, la temperaturi inalte si socuri.

Gama de produse GE si placile de Lexan sunt direct extrudate din rasinile de policarbonat oferind importante avantaje fata de celelalte materiale in ceea ce priveste greutatea materialului, rezistenta la foc si proprietatile termice excelente. Placile de Lexan au o rezistenta mare la socuri, fiind ideale pentru protectia impotriva actelor de vandalism.

De pilda, Lexan Excell D reprezinta placi de policarbonat transparent cu protectie UV pe ambele fete, avand excelente proprietati de rezistenta la impacturi si la intemperii.
Placile pot fi indoite la rece, ceea ce le face ideale pentru acoperisuri. De asemenea, acestea pot fi termoformate pastradusi protectia UV. Placile au o garantie de 10 ani in ceea ce priveste efectul de ingalbenire, pierderea luminozitatii si a rezistentei la spargeri.

Placile Lexan Excell D sunt solide, transparente, protejate UV pe ambele fete, ele oferind o combinatie unica de proprietati exceptionale: robustete, transparenta, lejeritate, suplete, rezistenta la caldura, longevitate si securitate. Acestea pot fi termoformate sau indoite la cald, iar in anumite cazuri pot fi indoite si chiar matritate la rece. Robustetea policarbonatului ii permite aplicarea tuturor metodelor de taiere, gaurire si frezare. Poate fi asamblat prin lipire, suruburi autofiletate, nituri, suruburi sau chiar cuie. Deoarece poseda excelente proprietati mecanice, policarbonatul poate fi utilizat folosind placi de grosimi foarte mici.

Una dintre noutatile in domeniu este Lexan Thermoclear Easyclean, un policarbonat celular multistrat rezistent la impact si protejat UV pe ambele fete ceea ce confera o rezistenta impotriva efectelor negative ale razelor UV. Acest produs are pe una dintre suprafete un strat special hidrofobic care reduce tensiunea in suprafata placii. Ca urmare a acestui tratament special se vor forma picaturi mai mari de apa ce vor spala praful de pe placi.

Potrivit Geplast, importator Lexan, placile Lexan Thermoclear Easyclean sunt disponibile in structuri de 2, 3, 4, 5 si 6 pereti, oferind diferite grade de izolare termica.
Lexan Thermoclear
Lexan Thermoclear este un policarbonat celular multistrat rezistent la impact ce ofera economii de energie termica. Este materialul ideal, atat pentru acoperirile transparente noi, cat si pentru inlocuirea celor vechi, permitand o gama larga de aplicatii incepand cu sere, luminatoare ori locuri inchise si terminand cu centre comerciale ori stadioane sportive.

Placile Lexan Thermoclear sunt disponibile in structuri cu 2, 3, 4, 5 sau 6 pereti, oferind grade de izolare termica. Valoarea coeficientului K variaza intre 3,5 pentru o placa Thermoclear de 6 mm grosime cu doi pereti si 1,5 pentru unicul Lexan Thermoclear cu sase pereti.

In functie de grosimi, tipurile de placi Lexan Thermoclear transparente permit o transmisie a luminii intre 44% si 82%, placile opale avand valori intre 24% si 58%.
De asemenea, placile Lexan Thermoclear ofera o rezistenta extraordinara la impact si nu se sparg, nu se fragilizeaza la scaderi bruste de temperatura pana la -40 de grade Celsius, nu se inmoaie la cresteri mari de temperatura pana la +120 de grade Celsius.
Aceste tipuri de produse nu propaga flacarile si se sting singure, un exemplu tipic al rezistentei la foc fiind Lexan Thermoclear de 10 mm grosime, cu doi pereti.
Mai mult decat atat, placile Lexan Thermoclear sunt extrem de usoare, cu greutati cuprinse intre 1.300 mg/mp pentru cel de 25 mm cu sase pereti. Aceasta calitate este foarte avantajoasa pentru transport si manipulare, dar mai ales la instalare deoarece permite montarea pe structuri cat mai usoare si mai simple.
Placile Lexan Thermoclear sunt foarte usor de taiat, modelat si instalat, acestea putand fi folosite pentru suprafete plane sau curbe prin formare la rece. Produsul in cauza poate fi instalat pe suprafete drepte sau curbat la rece pentru o raza de minimum 175 ori grosimea placii si poate fi usor taiat si gaurit cu ustensile conventionale. In timpul montarii specialistii recomanda desfacerea foliei de protectie pe o distanta de 50 mm fata de margine, pentru a permite o dezlipire mai usoara dupa ce placa a fost instalata. De altfel, se recomanda dezlipirea foliei de protectie in termen de 14 zile de la instalare. Pentru Lexan Thermoclear sunt disponibile 6 structuri diferite de placi intr-o gama larga de dimensiuni cu lungimi standard de 980, 1.050, 1.200, 1.250 si 2.100 mm, iar culorile standard sunt: transparent, alb opal si bronz solar.
Policarbonatul, alternativa geamului